Min berättelse.

IMG_1299 Som ung på 1950-talet var jag sjöman och seglade jorden runt i olika fartyg. Jag gick till sjöss redan som 16-åring. Därefter har jag arbetat som journalist i mer än 30 år. IMG_0739Nu har jag lämnat arbetslivet sedan flera år tillbaka, men både skrivandet och minnena från tiden till sjöss lever kvar. Här berättar jag om sjölivet på 1950-talet och om mycket annat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s