Min berättelse.

Som 16-åring på 1950-talet gick jag till sjöss och under några år seglade jag jorden runt i olika fartyg.  Därefter har jag arbetat som journalist i  30 år. Nu har jag lämnat arbetslivet sedan flera år tillbaka, men både skrivandet och minnena från tiden till sjöss lever kvar. Här berättar jag om sjölivet förr i tiden men även en del minnen från landbacken på det glada 60-talet. Alla har vi något att berätta, det här är min berättelse. Uppdaterad 2021.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s